Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Referencer

Se her hvad de siger om os​

Gitte Kjærgaard Nielsen, Kragelund Børnehus​

"Udtalelse til børnenes motorik klub.

Vi har i Kragelund Børnehus bakket op om Motorik Klubbens initiativ, om fælles indsats for børns motoriske aktiviteter.

Vi har været formidler til vores forældre, med tilbuddet, om en gang om måneden, at modtage mail med inspiration og ideer til motoriske aktiviteter i hjemmet. Jeg har indtryk af, at flere af vores forældre, har taget imod dette tilbud.

Vi har som institution, valgt at blive medlem, da det giver en sammenhæng i børnenes hverdag, at vi laver de samme aktiviteter som de kan møde hjemme. Personalet synes det er et spændende initiativ og får hver måned mailen, så de kan lade sig inspirerer til motoriske aktiviteter i børnehaven.

Jeg er meget imponeret af motorik klubbens engagement, gejst, gode ideer, konkrete og velbeskrivende mails, de hver måned sender ud.

Det er for alle, det kræver ikke særlige kundskaber eller indkøb og aktiviteterne kan differenceres alt efter den enkeltes udfordringer, mod, interesse og udviklingstrin.

Jeg vil fortsat støtte op om dette initiativ, give nye forældre muligheden for at tilmelde sig og give mit personale muligheden for at få månedens motoriske forslag i deres mailboks.

Vi kan ved fælles hjælp, styrke børnenes motorik, bevægelsesrutiner og udfoldelsesmuligheder – med Børnenes Motorikklub, får vi ideerne leveret, lige til at gå til.

Daglig leder Kragelund Børnehus, Gitte Kjærgaard Nielsen."

Ivan Børsting, Skoleleder Voel Skole​ & Gødvadskolen​

Børnenes motorikklub

Voel skole har gennem en del år haft fokus på motorik og bevægelse. Igennem det seneste år har vi samarbejdet med Børnenes Motorikklub, som blandt andet har hjulpet os med at udvikle en motorisk screeningtest for alle vore indskolingsbørn.

I vores samarbejde med Børnenes Motorikklub har vi mødt en dybt professionel organisation med spidskompetencer – både indenfor det motoriske, men også i forhold til det pædagogiske arbejde med børn.

De har udviklet en motorisk model der giver mening, både for børnene og for lærerstaben, hvorfor deres arbejde nu er en fast integreret del af vores indskolingskoncept.

Børnenes Motorikklub bistår os desuden med vejledning i anskaffelser af motoriske redskaber og koncepter til børn og unge.

​​

Med venlig hilsen

Ivan Børsting

Skoleleder, Voel skole & Gødvadskolen

Kontakt Børnenes Motorikklub​

Højgårdsvænget 13

8600 Silkeborg​

Telefon: 27 21 12 26​

E-mail: info@motorikklubben.dk

CVR: 36706457

vores privatlivspolitik

Hvem er vi​

​​Børnenes Motorikklub består af Helle, Tonni og Søren der tilsammen har over 30 års erfaring med motorik og indlæring. 

Da en god grundmotorik er essentiel for bevægeglæde, sociale kompetencer og indlæringsparathed, ​ er vi klar til at hjælpe jer og jeres børn med at få en masse glade stunder sammen, så der er basis for, at de kan få leget, tumlet og bevæget sig til en glad og aktiv opvækst.

se månedens motorikhilsen