Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Lidt om os

Børnenes Motorikklub består af Helle, Tonni og Søren der tilsammen har over 30 års erfaring med motorik og indlæring. 

Søren og Tonni har i mange år beskæftiget sig med børn og motorik. Det har de gjort på Voel Skole, hvor de er motorikansvarlige, og hvor motorik er en del af skoleskemaet for alle 0-2 klasser. Det er med denne viden og erfaring, at de hver måned sammensætter inspirerende lege og øvelser til jer derhjemme, og det er herigennem, at de har det vigtige "hands-on" kendskab til hverdagen i institutionen.
​Derudover er de aktive ungdomstrænere i henholdsvis fodbold og håndbold, hvor motorikken også har en særlig plads.

Helle er blæksprutten, der forsøger at have det store overblik og holde alle boldene i luften. Hun har i en lang årrække beskæftiget sig med legeredskaber til børn, og hun har derfor et godt indblik i, hvad der findes af produkter, som kan være med til at fremme og udvikle jeres børns motoriske kompetencer.​

"Sammen udgør vi et godt team. Vi brænder alle 3 for motorik, og alt det, der har med motorik at gøre. Børn skal have det sjovt, de skal være aktive og udforske verden - for det er herigennem, at en rigtig vigtig læring forekommer. Vi har selv nogle skønne børn, som vi kan følge og se udvikle sig: Julie, Sebastian, Benjamin, Frederik, Olivia, Christian, Magnus og Tobias. Det er en fantastisk oplevelse :-)

Vi har startet Børnenes Motorikklub, fordi vi gerne vil bidrage med nogle konkrete og brugbare redskaber til at få motorik inddraget i institutionen, og fordi vi gerne vil hjælpe jer forældre med at give jeres børn en aktiv opvækst, så der udover computerspil og fjernsyn også er plads, og ikke mindst lyst, til leg og bevægelse derhjemme!"

Her nogle skønne billeder fra en aktivitetsdag som blev holdt i Voel​

Kontakt Børnenes Motorikklub​

Højgårdsvænget 13

8600 Silkeborg​

Telefon: 27 21 12 26​

E-mail: info@motorikklubben.dk

CVR: 36706457

vores privatlivspolitik

Hvem er vi​

​​Børnenes Motorikklub består af Helle, Tonni og Søren der tilsammen har over 30 års erfaring med motorik og indlæring. 

Da en god grundmotorik er essentiel for bevægeglæde, sociale kompetencer og indlæringsparathed, ​ er vi klar til at hjælpe jer og jeres børn med at få en masse glade stunder sammen, så der er basis for, at de kan få leget, tumlet og bevæget sig til en glad og aktiv opvækst.

se månedens motorikhilsen